ForsideSydkoreaSeoraksan og Sokcho

SEORAKSAN OG SOKCHO – BJERGTAGENDE LANDSKABER

Nationalpark med Koreas hellige bjerg i centrum

Gongnyong Ridg_Seoraksan_Photo_by_Korea_Tourism_Organization
Seoraksan_cable_car
Mountain-Seoraksan
Beautiful Seorak_Photo_by_Korea_Tourism_Organization
Mt. Seoraksan (Winter)_Photo_by_Korea_Tourism_Organization (4)
Sinhungsa Temple in Sokcho_Photo_by_Korea_Tourism_Organization (3)
Sokcho Sea_Photo_by_Korea_Tourism_Organization
Complete View of Sokcho_Photo_by_Korea_Tourism_Organization
Sokcho Tour Fisheries Market (Jungang Market)_Photo_by_Korea_Tourism_Organization
Sokcho Beach_Photo_by_Korea_Tourism_Organization
Sokcho Beach_Photo_by_Korea_Tourism_Organization (2)
Yeonggeumjeong Pavilion_Sokcho_Photo_by_Korea_Tourism_Organization
  • Om Seoraksan og Sokcho
  • Inspiration
  • Aktiviteter
  • Kontakt os

De smukkeste syn ligger på Koreas østkyst

I det nordøstlige Sydkorea, ikke langt fra kysten, ligger et af de mest betagende landskaber man kan forestille sig. Koreanerne selv elsker naturen i Seoraksan Nationalpark, et område, der i gammel tid ansås for at være helligt og som i dag er UNESCO fredet for sin helt enestående natur. Ikke så langt fra nationalparken, helt ude på østkysten, ligger den lille fiskerby Sokcho. En afslappet by med gode strande, hvor I kan komme tæt på det koreanske dagligliv.

Seoraksan Nationalpark byder på majestætisk og frodig natur

Seoraksan Nationalpark består af det frodige naturområde omkring det majestætiske bjerg Seorak. Her er alt: dale, floder, søer, vandfald, grotter, ja selv naturlige kurbade. Det er en nærmest magisk følelse at stå højt oppe (det højeste punkt 1.708 m) og betragte skyerne under sig og den overdådige skønhed overalt. Naturen her er smuk hele året, men især de varme efterårsfarver på træerne og det snedækkede landskab om vinteren er noget ganske særligt.

Sokcho er en hyggelig havneby med god adgang til Seoraksan

Sokcho er en lille by efter koreansk målestok - "kun" omkring 90.000 indbyggere. Byen i sig selv er ikke så spændende, men det er en perfekt base at bo i, hvis I skal besøge Seoraksan Nationalpark - enten i lejet bil eller med offentlig transport. Sokcho har en dejlig offentlig strand, hvor man i sommermånederne kan bade. Desuden har byen et hyggeligt fiskemarked.

Bjergvandring og strandliv

I Seoraksan Nationalpark er der utallige muligheder for vandreture i alle anstrengelsesklasser. Fra decideret bjergbestigning til almindelige traveture. I kan vandre langs floden eller tage svævebaneture over det smukke landskab. Bjergområdets fjerne beliggenhed og skønhed har også gjort det til et vigtigt pilgrimssted, og her ligger mange templer, flere af dem godt gemt af vejen, hvor I kan komme helt tæt på de buddhistiske munkes isolerede og fascinerende livsstil. I Sokcho er der i sommermånederne alverdens muligheder for strandliv og diverse former for vandsport.

 

Kontakt Koreaspecialisten - bedst til Korea

Koreaspecialisten | Tlf: 33454000 | Email: info@koreaspecialisten.dk