ForsideSydkoreaJeju

JEJU – SMUK VULKANØ MED MILDT KLIMA

Unik natur og kultur

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
  • Om Jeju
  • Inspiration
  • Aktiviteter
  • Kontakt os

Luksus og afslapning på Jeju

Jeju ligger blot en times flyvetur fra Seoul, og den romantiske ø er Sydkoreas bryllupsrejse-destination nummer 1. Her er mange lækre resorts hvor I kan nyde det søde strandliv, og samtidig er her pga. vulkansk aktivitet en helt unik natur, der gjorde at hele øen blev UNESCO fredet i 2007. Øen har et veludbygget bussystem, og taxaer er både rimelige i prisen og mangfoldige. Har I lyst, kan I dog med fordel selv leje bil eller cykel på øen.

Unik natur og lækker mad

Jeju har nogle helt fantastiske naturoplevelser.  Absolut must-see er Cheonjiyeon-vandfaldet. Det er ikke imponerende i størrelsen som fx Niagara eller Iguazu, men bjergtagende smukt i kombinationen af det krystalblå vand og den mossede, sorte vulkanklippe. Jeju huser også drømmeagtige grottelandskaber og den dramatiske Yongduam Klippe, en lava-formation, der ligner en drage. Endelig er der Hallasan Nationalpark, der har Sydkoreas højeste bjerg, den nu inaktive vulkan Halla. Jeju er også øen med den lækre mad. Bl.a. forskellige former for citrusfrugter og de lækreste, friskfangede fiskedelikatesser, såsom muslingearten abalone. De fanges i det omkringliggende hav af kvindelige dykkere, de såkaldte ”haenyeo”, der direkte betyder ”havkvinder.” I mange år var netop fiskeriet en af de vigtigste indkomstkilder, og på Jeju øen blev kønsrollerne derfor vendt på hovedet sådan at det var kvinderne, der arbejdede og mændene, der passede børn og købte ind.

 

Bestig Sydkoreas højeste bjerg eller udforsk øen på cykel

Sydkoreas højeste bjerg, Halla, er 1.950 m højt og kan bestiges af fem forskellige vandrestier, der alle tager jer igennem Jejus unikke flora med over 1800 forskellige plantearter og spændende subtropisk vegetation. På toppen af bjerget har I ikke bare en fantastisk udsigt over øen, men også over den sø, der har formet sig i det nu inaktive, kæmpemæssige krater. Er I på øen i længere tid og har lyst til at udforske, kan det anbefales at leje en bil - vi hjælper gerne. De friske kan leje cykler og køre langs den smukke kystlinje.

 

Kontakt Koreaspecialisten - bedst til Korea

Koreaspecialisten | Tlf: 33454000 | Email: info@koreaspecialisten.dk

 

DESTINATIONER

SEOUL

ANDONG

BUSAN

GYEONGJU