CHEONGPUNG – HELT TÆT PÅ NATUREN

Historiske huse i byen Jecheon og det smukkeste landskab omkring Cheongpung-søen

Kontakt Koreaspecialisten – bedst til Korea

Koreaspecialisten | Tlf: 33454000 | Email: info@koreaspecialisten.dk

Tag i bil på opdagelse midt på den sydkoreanske halvø

Den nordlige del af Chuncheong-provinsen er hjemsted for byen Jecheon såvel som de smukkeste bjerg- og sølandskaber med Cheongpung-søen som det absolutte højdepunkt. Man kommer nemmest frem til omnrådet med bil, ligesom bil også er den bedste måde at rejse rundt i området på.

Cheongpung-området er en del af Koreaspecialistens rejse “Den store rundrejse i bil”. Læs mere her: Den store rundrejse i bil

Monorailtur gennem skoven

En af de mest spændende oplevelser i Cheongpung-området er Cheongpung Lake Monorail. En lille togbane, hvor man kører i små vogne (plads til seks personer) op til toppen af Bibongsan-bjerget (531 m). Hele vejen igennem er der skøn udsigt til den frodige skov og den majestætiske sø med dens klipper og bugter. En rejse med monorail-banen tur-retur tager ca. 50 minutter og dækker ca. 3 kilometer.

Sejltur på søen

Det er også muligt at tage på sejltur på Cheongpung-søen, fx mellem Cheongpung og Janghoenaru, hvor man på vejen ser de imponerende klippefremspring Oksunbong og Gudambong samt Geumsusan-bjerget.

Køretur blandt gamle huse

Endelig er der Cheongpung Cultural Heritage Complex, en samling kulturelt vigtige bygninger og genstande. Det er et smukt udendørs museum, som egner sig særligt til at køre gennem. Der er en bil-rute på ca. 10 km, der går fra Multae-ri til byen Jecheon. Ruten er langs en snørklet vej ned ad Kumsusan-bjerget og giver fantastisk udsyn til usædvanlige klippeformationer med Cheongpung Lake City “flydende” nedenunder.

Ind i naturen

Den smukke Cheongpung-sø ligger midt i Sydkorea. Det er et enormt naturskønt område, der indbyder til vandre- eller sejlture omkring søen. En hel unik mulighed er den spændende Cheongpung Lake Monorail, der kører dybt ind i skoven til toppen af Bibongsan-bjerget. En fantastisk smuk tur! I den nærliggende by Jecheon ligger Cheongpung Cultural Heritage Complex, et udendørs museum med gamle huse og kulturelt vigtige bygninger.