Koreaspecialisten

Danmarks førende udbyder af rejser til Korea

Vi sætter en ære i at give den bedste, mest personlige og altomfattende service når det gælder Asiens uopdagede perle

Vi kan tilrettelægge den perfekte rejse for dig

Hvad enten I planlægger en rejse privat eller som firma, som enkeltperson eller i gruppe, med dansksproget guide eller på egen hånd, kan I stole på at vi kan tilbyde jer den bedste rådgivning. Vi kan skræddersy jeres rejse fra I står på flyet til I er hjemme igen. Vi hjælper jer med at få den perfekte rejse til Sydkorea og kan også tilbyde kombinationsrejser med andre destinationer, fx Japan eller Kina. Vi kan sørge for fly, overnatning, underholdning, togbilletter, måltider, guidet sightseeing og meget mere. Bemærk venligst, at vi beskæftiger os med hele rejsepakker og altså ikke kan påtage os kun at arrangere en del af rejsen. På vores hjemmeside har vi et stort udbud af rejsepakker, men vi sammensætter også gerne et unikt tilbud, der passer til netop jeres ønsker.

Uovertruffen rådgivning fra vores eksperter

Vores kontor ligger i hjertet af København og består af et lille og erfarent team. Alle vore medarbejdere har lang erfaring med rejser til Asien og alle har rig erfaring og viden om Korea. Vi har rejst i Korea, boet i Korea og elsker Korea! Hvad enten I har brug for konkret hjælp eller blot inspiration, står vi klar med råd og vejledning. Prøv også vores inspirationsaften, hvor vores medarbejdere giver en levende indførelse i hvad man kan forvente ved et besøg til Korea.

Globalt netværk i ryggen

Vi er en del af JTB, der blev grundlagt i 1912 og er en af verdens største rejsekoncerner med over 500 kontorer og mere end 25.000 ansatte på verdensplan. Dette gør, at vi kan tilbyde en række særlige fordele. Vi kan forhandle særligt gunstige fly- og hotelpriser som kommer jer til gode. Har I lyst til et indblik i de mere usædvanlige aspekter af den koreanske kultur i form af forestillinger, guidede ture og events, kan vi også hjælpe med det.

Kontakt os

Koreaspecialisten | Tlf: 3345 4000 | Mail: booking@japanspecialisten.dk

Koreaspecialisten – Danmarks førende udbyder af rejser til Korea