NAMHAE – NATURSKØN KLIPPEØ

Namhae er perfekt til kør-selv ferien

Kontakt Koreaspecialisten – bedst til Korea

Koreaspecialisten | Tlf: 33454000 | Email: info@koreaspecialisten.dk

Namhae opleves bedst i bil

Den bedste måde at opleve Namhae på er i lejet bil. Kør fra Yeosu over den smukke Namhae bro og videre ned langs kysten. Oplev det vilde landskab bestående af klipper, hav og bjerge. I bil kan I nemt besøge Gacheon Daraengi Landsbyens rismarker, Geumsan-bjerget med Boriam-templet og øens mange dejlige strande, der ligger i køreafstand fra de lokale gæstgiverier, der oftest ligger inde i byerne. Vi hjælper selvfølgelig gerne med at arrangere leje af bil med engelsk GPS.

En ø fuld af unikke landskaber

Havet omkring Namhae er en del af Hallyeohaesang Nationalpark, og Namhae har nogle af Koreas smukkeste landskaber – til havs såvel som til lands. Her ligger Gacheon Daraengi Landsbyen, som er berømt for sine rismarker med udsigt til havet, Namhae Geumsan-bjerget og Jijok-strædet, hvor koreanske fiskere stadig fanger fisk med hundrede år gamle teknikker. Her ligger også den såkaldte Windbreak Forest of Mulgeon-ri, en skov fuld af smukke og skævt voksende træer. Namhae har også dejlige badestrande og det berømte Boriam-tempel, der ligger oppe i bjergene med udsigt over havet. Øen er ikke et internationalt turistmål, og derfor er der ikke luksushoteller, men i stedet hyggelige og varme lokale gæstgiverier.

En oase i det sydkoreanske øhav

Namhaedo – “øen i sydhavet” – er Sydkoreas femte største ø. Øen er forbundet til fastlandet med broer, og har nogle af Koreas smukkeste kystlandskaber. Namhae er meget uspoleret, og har hverken tung industri eller mange turister. Et besøg i Namhae er en ferie i det lokale Korea, hvor naturen og kulturen er i højsædet og alting foregår i et afslappet tempo.