DIBS - Payments made easy
Til betaling i DKK (indtast helt beløb uden decimaler):  

Ordernummer:                                                                   


* Ordrenummeret består af seks cifre og et bogstav. F.eks. 123456A.

BEMÆRK! Betalinger med forkert angivet ordrenummer vil ikke kunne gennemføres.
Kontakt JTB Denmark på tlf. 33 45 40 00, hvis du har spørgsmål.


Betalingen foretages til:

JTB Denmark
Vesterbrogade 6D
1620 København
Tlf: 33454000
E-mail: info@jtbdenmark.com
Registreret selskab: JTB Denmark

JTB Denmarkbruger DIBS Payment Services, Mere end 60 mia. strømmer årligt gennem DIBS-systemet. Virksomheden blev grundlagt i 1998 og har kontorer i København, Oslo, Stockholm og Göteborg. DIBS har været noteret på First North børsen siden 2007 og har den højeste kreditværdighed.

SSL-kryptering. Kortoplysningerne bliver straks krypteret, når de sendes til DIBS.

Kommunikation til DIBS-serveren foregår via en SSL-krypteret direkte forbindelse (https). DIBS anvender sig af den stærkeste kryptering på markedet. I kommunikationen med bankerne benytter DIBS de samme sikkerhedssystemer, som bankerne selv anvender.

Verified by Visa og MasterCard SecureCode (3D Secure). I tilfælde af at den kortudstedende bank har tilsluttet kundens kort til Verified by Visa eller MasterCard SecureCode, åbnes et nyt vindue efter kortoplysningerne er indtastet til DIBS. I det nye vindue skal kundens identitet bekræftes til banken. Kun den kortudstedende bank vil modtage oplysningerne indtastet i dette vindue. Selve transaktionen gennemføres først, når kundens identitet er bekræftet over for banken.

Direkte Betaling. Når du betaler via netbank (direkte bankoverførsel) bedes du overføre fakturabeløbet til vores bank. Ved spørgsmål til betaling via netbank bedes du kontakte din egen bank.

PCI DSS – Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) er en certificerings-standard, som alle, der kommer i kontakt med kortnumre, skal gennemgå. DIBS Payment Services har gennemgået certificeringen fejlfrit siden 2005. Certificeringen gennemføres af særligt uddannet personale og omfatter mere end 200 punkter. Når kortoplysninger indtastes på en betalingsside, der benytter DIBS, behøver net-butikken ikke selv at certificeres under PCI DSS.


Betaling med DIBS
Der er flere fordele ved at betale via en betalingsside, som er placeret på DIBS servere. Alle data er beskyttet i overensstemmelse med reglerne i PCI DSS. Butikken kommer ikke i direkte kontakt med kortoplysningerne. Forbrugeren kan nemt kontrollere, at betalingssiden er placeret på DIBS og kan derfor være sikker på, at det ikke er et forsøg på phishing.