Nu kan du få to nætter i den idylliske japanske by Kurokawa Onsen som en del af vores Korea og Japan-rejse. Hvis du tilkøber de to ekstra nætter, får du varme kilder, gourmetmiddag og traditionel overnatning. Det er med andre ord afslapning og luksus på ægte japansk manér.
Kurokawa Onsen er en hyggelig by, der er berømt for sine kurbade. Kurbad hedder “onsen” på japansk, så det ligger i navnet! Du overnatter på et lækkert ryokan, et traditionelt japansk gæstgiveri, der har sit eget kurbad med naturligt varmt vand, opvarmet af de lokale vulkaner. Dit ryokan ligger omgivet af smuk natur, og du sover på det bløde tatami-gulv i traditionelle værelser. Det er umuligt ikke at slappe af helt ned i sjælen, når kroppen bliver så godt behandlet. Med i pakken er halvpension med udsøgt traditionel japansk festmad, kaldet kaiseki, der tilberedes på stedet og varierer efter årstiderne. Kurokawa Onsen ligger dybt gemt i den japanske natur, så langt fra alfarvej, at man kun kan komme dertil i bil – og det er bestemt rejsen værd!
Pris for tillægspakken fra 2.990 kroner per person, inkl. to overnatninger, fri benytning af varme kilder, halvpension begge dage med gourmetmad og to dages leje af bil med engelsk GPS.
Læs mere om tilbuddet og pakken her:

Korea og Japan Klassisk Rundrejse

17 dage fra 17.990 kr.